Het team van UDG Energy bestaat uit een Poolse tak en een Nederlandse tak die beiden nauw samenwerken om het Poolse pilot project in Szczecin en – in het vervolg daarop – verdere projecten te realiseren.

 

De Poolse tak bestaat uit ervaren technische geothermie- en boorspecialisten met een uitstekende staat van dienst. De namen en achtergrond van het Poolse technische team is op afroep beschikbaar voor serieuze prospects na een persoonlijk gesprek.

De Nederlandse tak is verantwoordelijk voor alle commerciële en financiële zaken (inclusief emissie zaken) en wordt gevormd door:

Frans M.J. van Rijn

Managing director

Frans is afgestudeerd fiscaal-jurist en is na jaren ervaring in de internationale fiscale adviespraktijk in 1998 een corporate trustkantoor gestart. Door samenwerking en overnames is in 2006 Vistra.com ontstaan. Als medeoprichter en Board member heeft Frans aan de wieg gestaan van de uitbouw van dit wereldwijde bedrijf. Frans heeft zijn aandelen Vistra.com in 2012 verkocht om zich te concentreren op private equity activiteiten.
Hij is bij UDG Energy betrokken vanaf de eerste markt initiatieven in 2015.


Frans hoopt met UDG Energy een actieve bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving voor toekomstige generaties.

 

Mobiel

Tel: +31 653 476930

Joop H.J.Boesjes

Technical director

Joop is technisch geschoold en is door zijn uitgebreide werkervaring op Noordzee boorplatforms als Drilling Material Coordinator bekend met vele aspecten van (Directional Drilling) boren naar aardgas in diepe aardlagen. Joop heeft zich vanaf 2010 gespecialiseerd in aspecten van emissiereductie tools, emissie certificering en emissie rechten.
Tevens de diverse varianten voor alternatieve CO2 neutrale energie opwekking en de mogelijkheden tot opslag daarvan.
Joop heeft sindsdien vele adviesfuncties op het terrein van emissiereductie en emissie certificering vervuld en weet wat op de energie markt speelt. Joop is overtuigd dat voor onze energievoorziening de techniek van UDG Energy een absolute MUST is en dé “Emissie Reductie Tool” om onze wereldwijde klimaatdoelstellingen te kunnen realiseren.

Mobiel

Tel: +31 654 285999

Email: